Rasmussen Steen < Tilbage 
Milton På Svenska      
Milton Nascimento var kongen i Brasiliansk musik i 1980’erne, hans musikalske univers var enestående og utallige musikere verden over har fortolket hans musik. Men med MILTON PÅ SVENSKA er vi ovre i andet og mere end fortolkninger. Pianist Steen Rasmussen har skabt et smukt og originalt musikalsk univers, hvor Nascimento’s kompositioner fortolkes med kærlighed og med en inderlig forståelse af den brasilianske musiks raffinerede detal jer. Josefine Cronholm evner på vidunderlig vis at tilføre den brasili anske mesters gudesmukke musik en kølig svensk sensualisme, der får sangene til at lette og svæve - og så er det Josefine selv, der har oversat og bearbejdet Milton’s tekster. I det hele taget virker det som om samt lige medvirkende er gået til musikken i en ren og skær kærlighedsrus og har forført, kærtegnet, kysset, aet og elsket med det musikalske oplæg. Læg mærke til de fornemme, originale og respektfulde arrangementer og det bløde og følsomme akkompagnement, hør Anders Banke’s bli de toner væve sig ind og ud, Fredrik Damsgaard’s diskrete basspil samt ikke mindst den brasilianske trommeslager Celso da Almeida, som ele gant krydrer herlighederne. Nyd de enkle og smukt tilpassede soli, den diskrete backing, samt Josefine Cronholm’s vidunderlige stemme og hendes duet med sangeren Leo Minax. MILTON PÅ SVENSKA er blevet et smukt eksempel på hvordan musik fra to verdensdele smelter sammen til et fornemt værk og bliver til et vidunderlig smukt kærlighedsbarn!

Josefine Cronholm (voc), Steen Rasmussen (p, org, Rhodes, mm), Anders Banke (ts,cl, bcl, fl), Fredrik Damsgaard (b), Celso De Almeida (d, perc) + Leo Minax (voc, g), Jonas Krag (g), Eliel Lazo, Mads Michelsen (perc), m.fl. Pir (Cais)

Ponta De Areia / Pablo / Catavento / Eftermiddag (Tarde) / Blå tåget (Trem Azul) / I Hörnet av hjärtat (Clube da Esquina) / Cancão de Almeida / Vita nätter / Korsning (Travessia) / Maria Maria.

Normal pris:  159,50
Medlems pris:  149,50

   
 
EAN:  663993221229
Label:  Stunt
Prod. varenr.:  STUCD 22122