Martin Claire < Tilbage 
I Watch You Sleep      
I anledning af 10-året for den berømte engelske komponist og pianist Sir Ri chard Rodney Bennetts død, er albummet, I WATCH YOU SLEEP indspillet på initiativ af den amerikanske dirigent, arrangør og pianist Scott Dunn, med den britiske jazzvokalist Claire Martin og The Royal Philharmonic Orchestra. Albummet, sætter fokus på såvel Bennett’s egen musik, som på nogle af de sange han elskede. Engelske Claire Martin er Europas førende jazzsangerinde, simpelthen. Hun er blevet udnævnt til at være blandt top fire jazzsangere i verden (Jazz Times, USA) og det er fortjent, at hun hele syv gange har modtaget den prestigiøse BBC Jazz Award og i øvrigt er blevet adlet (hvad der betyder noget i England). Hun evner at favne jazzen i al sin helhed, tilføre den inderlighed og tillægge den sjæl, men lyser allermest med sin varme stemme og et elegant og forførende udtryk i det klassiske standardrepertoire. Og det er lige, hvad vi præsenteres for her. Som ung mødte Claire Martin den ældre Richard Rodney Bennett, og i 2011, året før Richard’s død, udgav de albummet WITCHCRAFT. Det var derfor helt naturligt for Claire Martin at takke ja til at deltage i dette overdådige projekt, hvor Scott Dunn har skrevet arrangementer og dirigerer det hæderkronede engelske orkester; 16 tracks, 11 med det store orkester, og fem i mindre formater. Scott Dunn har ledet mange af verdens store prestigefyldte orkestre på begge sider af atlanten , bl.a., som her, The Royal Philharmonic Orchestra, og fungerer i øjeblikket som dirigent for Los Angeles Hollywood Bowl Orchestra. Dunn er desuden en velrespekteret pianist, der har samarbejdet med utallige solister, se nest med Rufus Wainwright og nu altså med Claire Martin på et overflødigheds horn af overdådig jazz for stort orkester, af den slags der ellers ikke produceres mere, med horn og strygere, ja, hele det store vidunderlige udtræk. Uanset om man er ny eller rutineret jazzlytter, er I WATCH YOU SLEEP en vidunderlig oplevelse især fordi Scott Dunn’s arrangementer er så sublime, og fordi Claire Martins vokal giver materialet så fascinerende en glød.

Claire Martin (voc), Rob Barron (p), Jeremy Brown (b), Matt Skelton (d), Ryan Quigley (flh) + The Royal Philharmonic Orchestra, Scott Dunn (dir).

I Watch You Sleep / Autumn in New York / It’s Only a Paper Moon / For Ev’ry Man There’s a Woman / It Was Written In The Stars / Round About / I’ll Always Leave the Door A Little Open / I Wish I’d Met You / Don’t Play Games With Love / Goodbye For Now / Early To Bed / I Never Went Away / Let’s Go and Live in the Country / Not Exactly Paris / My Ship / I Wonder What Became Of Me / It Was Written in the Stars.

Normal pris:  159,50
Medlems pris:  149,50

   
 
EAN:  663993230122
Label:  Stunt
Prod. varenr.:  STUCD 23012